Sunday, October 22, 2006

tagged by thira

1. single, taken or crushing?
Ans: taken

2. Are you happy with your life?
Ans: There's still some things, not fullfilled. but im still thankful for this precious life i have..

3. When you meet the right person, will you fall for him/her fast?
Ans: ermmm.. i dont think so.

4. Have you had your heart broken?
Ans: yes!

5. do you believe in circumstances, where cheating in love is acceptable.
Ans: HELL No!!

6. Would you talk to someone back, when he/she cheats on you?
Ans: So far , only once.

7. Have you talk to another person about marriage?
Ans: Errmm.... i dont really know. but for sure im wating for that day.

8. Do you want children?
Ans: Of course! i wanna be a mum... :)

9. How many?
Ans: i would love 5.... but being realistic, 3 i guess. insyallah..

10. Would you consider adoption?
Ans: if im not married, and im rich. definitely i will adopt an african child.

11. If someones likes you right now, what do you think to let you know his/her feelings?
Ans: i know there at least 3 people who like me now. but i dont care. As long as my Bf loves me..

12. Do you enjoy getting into relationship?
Ans: yes

13. Be honest, what did you do and your ex did?
Ans: He cheated, i didnt treat him rite..

14. Do you believe in love at first sight?
Ans: No

15. Are you romantic?
Ans: I dont know

16. Do you believe you can change someone?
Ans: trying too, for the better

17. If you could marry somewhere, where would it be?
Ans: hmm.. dont matter. but if its for nikah, i would like it in the mosque..

18. Do you easily give in when you're fighting?
Ans: never did........ untill recently, ive been giving in.

19. Do you have feelings for someone right now?
Ans: yes

20. Have you ever wished you could have someone, and you messed it up?
Ans: No

21. Have you broken a heart?
Ans: yes

22. One day, if your bestfren in love with he/she you are deeply in love with, what would you do?
Ans: I'll die... ( haha.. it wont happen, we got worlds apart taste in guys)

23. Are you missing someone right now?
Ans: Yes . i hope that someone is missing me too

@ 12:43 AM